Tecce Dak & Wand 
 

Bilka Dakgoten / Bilka Goten

Het BILKA dakgoten-systeem is gemaakt van thermisch verzinkt staal en aan beide zijden beschermd met meerlagen coating voor een perfect behoud in de tijd. De combinatie van de verschillende elementen is eenvoudig, snel en efficiënt te monteren, het laat geen water langs de gevel lopen en voorkomt infiltratie in de fundering en muren van het huis, waardoor het hele gebouw wordt beschermd en een langere levensduur wordt gegarandeerd.

De productie van BILKA-systeemelementen is gebaseerd op Zweedse technologie, aangezien het gebruik maakt van Zweeds staal van de hoogste kwaliteit (0,6 mm), aan beide zijden gegalvaniseerd (275 g/m²) en bedekt met polymeerverf (2×35 micron). De coating geeft de diverse producten een speciale oppervlaktegladheid, hoge kleurstabiliteit en solide weerstand tegen regenwater en luchtverontreinigende stoffen.

De vijf lagen die het metaal beschermen, bieden elk element weerstand tegen corrosie en zorgen voor een langere levensduur. Daarom biedt het BILKA-systeem een ​​lange weerstandsgarantie in de tijd en het enige vereiste onderhoud is het reinigen van de goten.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info